Containertransport

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Transportbedrijf B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt, nabij Nijmegen, is specialist in containertransport en rekent zich tot een van de meest ervaren transportbedrijven van Nederland voor vervoer per container. Het is onze missie om uw containertransport snel, efficiënt en veilig te regelen. Onze expertise en goede service op het gebied van containertransport maakt dat klanten ons al jaren tot één van de meest betrouwbare transportbedrijven van Nederland rekenen. Een status waar we trots op zijn!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Elke vorm van containertransport laat u aan ons over

Sinds 1992 regelen wij het containertransport van business-to-businessklanten uit heel Nederland. We behoren tot de transportbedrijven met veel expertise in vervoer per container, voornamelijk zeecontainers en tankcontainers, en beschikken hiervoor over kwalitatief hoogwaardige containers en de juiste vergunningen. Heeft u bijvoorbeeld goederen die onder speciaal vervoer vallen en dus qua afmetingen en gewichten afwijken van de regelgeving voor regulier vervoer? Of wellicht heeft u goederen die tot geconditioneerd transport horen, zoals gekoelde goederen die bederfelijk zijn? In beide gevallen zijn we u van dienst. Zo beschikken we bijvoorbeeld over reefercontainers die gekoelde goederen snel en efficiënt vervoeren, zodat de goederen hun kwaliteit behouden.

Een betrouwbare partner voor containertransport in Nederland en daarbuiten

Betrouwbaarheid is een eigenschap die we in onze werkwijze als zeer belangrijk achten. U vertrouwt uw transport immers aan ons toe en wilt dat uw goederen veilig, snel en schadeloos van A naar B worden vervoerd. Onze klanten prijzen ons als zeer betrouwbaar transportbedrijf. We communiceren transparant, beschikken over de juiste expertise en ervaring en staan graag in contact met u. Kenmerken waardoor we ons tot een van de betere transportbedrijven in vervoer per container mogen rekenen.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Als u in het aanbod aan transportbedrijven voor vervoer per container op zoekt bent naar een echte specialist, dan schakelt u transportbedrijf B. Fransen Internationale Transporten in. Vraag meer informatie aan via 06-51378963 of info@bfransen.nl. Daarnaast kunt u eenvoudig een offerte aanvragen, zodat u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van containertransport. Wij staan graag voor u klaar.