Speciaal transport

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Heeft u speciaal transport waarvoor u een ervaren en betrouwbare uitvoerder zoekt? Dan rekent u bij Transportbedrijf B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt, nabij Nijmegen, op een prettige samenwerking. Wij beschikken over de juiste transportmiddelen en vergunningen om speciaal internationaal transport snel, veilig en efficiënt uit te voeren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Voor elk speciaal transport bieden wij een oplossing op maat

Onder speciaal transport vallen goederen die qua afmeting, gewicht of levertijd buiten de wet- en regelgeving van regulier transport vallen. Hiervoor zijn niet alleen bepaalde vergunningen of ontheffingen vereist, maar ook expertise en maatwerkoplossingen. Dat is waarom u Transportbedrijf B. Fransen Internationale Transporten inschakelt voor het uitvoeren van speciaal transport. Sinds 1992 zijn wij gespecialiseerd in containervervoer en container handling en ontzorgen wij onze business-to-businessklanten in het containertransportproces, ook bij uitzonderlijk en geconditioneerd vervoer. Betrouwbaar, snelle service en kwaliteit; dat is waar wij bekend om staan.

Vraag direct een offerte aan

Uw speciaal transport veilig, snel en efficiënt geregeld; dat is toch precies wat u wilt? Profiteer van de expertise en betrouwbaarheid van dé specialist in internationaal transport en vraag direct een offerte aan. Als u vragen heeft, meer informatie wenst of een afspraak met ons wilt maken, belt u naar 06-51378963 of stuurt u een e-mail naar info@bfransen.nl. Wij zijn u graag van dienst.