Speciaal transport

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Heeft u speciaal transport waarvoor u een ervaren en betrouwbare uitvoerder zoekt? Dan rekent u bij Transportbedrijf B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt op een prettige samenwerking. Wij beschikken over de juiste transportmiddelen en vergunningen om speciaal internationaal transport snel, veilig en efficiënt uit te voeren.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Voor elk speciaal transport bieden wij een oplossing op maat aan

Onder speciaal transport vallen goederen die qua afmeting, gewicht of levertijd buiten de wet- en regelgeving van regulier transport vallen. Hiervoor zijn niet alleen bepaalde vergunningen of ontheffingen vereist, maar ook expertise en maatwerkoplossingen. Dat is waarom u B. Fransen Internationale Transporten inschakelt voor het uitvoeren van speciaal transport. Sinds 1992 zijn wij gespecialiseerd in containervervoer en container handling. Wij ontzorgen onze business-to-businessklanten in het containertransportproces, ook bij uitzonderlijk en geconditioneerd vervoer. Betrouwbaar, snelle service en kwaliteit; dat is waar ons internationaal transportbedrijf om bekend staat.

Vraag direct een offerte aan

Wilt u uw speciaal transport efficiënt laten vervoeren? Profiteer van de expertise en betrouwbaarheid van ons transportbedrijf en vraag direct een offerte aan. Als u vragen heeft, meer informatie wenst of een afspraak met ons wilt maken, belt u naar 06-51378963 of laat een bericht achter via ons contactformulier. Wij zijn u graag van dienst.