Tankcontainer transport

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Een tankcontainer wordt doorgaans ingezet voor het transport van gevaarlijke stoffen, zoals chemicaliën en vloeistoffen. Om deze reden is het van belang dat u het vervoer laat uitvoeren door een specialist. In dit geval helpt B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt, dicht bij Nijmegen, u graag. Wij hebben sinds 1992 ervaring in het vervoeren met dergelijke containers en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Een tankcontainer voor veilig en efficiënt transport van vloeibare stoffen

Als u vloeibare stoffen ter transport heeft, is een tankcontainer het uitgewezen middel om deze stoffen veilig en efficiënt te vervoeren. Bij B. Fransen Internationale Transporten bezitten we over tankcontainers van uitstekende kwaliteit én over de juiste certificaten om bijvoorbeeld gevaarlijke stoffen te vervoeren. Veiligheid staat immers altijd bij ons voorop, of dit nu om speciaal transport per tankcontainer gaat of om reguliere goederen per zeecontainer. Daar kunt u bij ons vanop aan.

Neem direct contact met ons op

In de jaren dat B. Fransen Internationale Transporten actief is als transportbedrijf, hebben we keer op keer bewezen een uiterst betrouwbare businesspartner te zijn. We luisteren naar uw wensen, maken een haalbare planning en communiceren op transparante wijze. Heeft u vloeibare goederen die per tankcontainer op (internationaal) transport moeten? Wij zijn u graag van dienst. Bel ons op 06-51378963 of stuur een e-mail naar info@bfransen.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen.