B. Fransen Internationale transporten V.O.F. ontzorgt!

Wij voorzien u graag in uw behoeften. Hieronder vindt u de diensten die wij aanbieden om uw transporten een uitstekend resultaat te laten krijgen!

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Reguliere zeecontainertrucking

Vanuit de zeehavens Rotterdam en Antwerpen kunnen wij dagelijks voorzien in transport van zeecontainers. Het kan hierbij gaan om 20ft, 30ft, 40ft en 45ft containers die getruckt dienen te worden naar binnen- en buitenlandse bestemmingen.

Transport van containers met gevaarlijke stoffen

Een aantal van onze chauffeurs is gecertificeerd voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. U kunt dan ook met een gerust hart uw ADR-transporten bij ons onderbrengen.

Benieuwd of een boxcontainer een oplossing voor u is?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Transport van zeecontainers die op grondniveau gelost moeten worden:

Voor transport van containers die met een kraanauto of sideloader aangeleverd moeten worden, kunnen wij ook de transporten verrichten. Dit kan zowel op single trip heen en later retour als laden/lossen op grondniveau, waarbij de vrachtwagen ter plaatse blijft wachten. De meeste sideloaderauto’s zijn voorzien van een on-board VGM-weegsysteem, zodat een extra stop voor VGM-weging voorkomen kan worden. Dit scheelt in het transporttarief.

Transport van Reefers:

Wij zijn zeer ervaren in het transport van reefercontainers, van Non Operating-reefers tot aan transport van temperatuurgevoelige goederen die vervoerd moeten worden met een “Genset”. Dit wordt ook wel een extra krachtstroomaggregaat genoemd, die zorg draagt voor de noodzakelijke power om de koelunit van de reefer in werking te houden tijdens het transport van en naar de klant.

Transport van overgrote lading op flatracks of open top containers:

In samenwerking met een aantal gespecialiseerde transporteurs, voor waar het een overgrote lading betreft die onder speciale vergunningen dient te vallen, kunnen wij ook aan uw vraag voor transport van niet standaard-containers voldoen. Hiervoor zijn er diverse scenario’s mogelijk (deels via weg en water bijvoorbeeld) om daardoor een zo concurrerend mogelijk tarief af te kunnen geven.

Transport van Tankcontainers:

Ons transportbedrijf kan in eigen beheer transport van niet ADR-tanks verrichten, maar in samenspraak met gespecialiseerde collega-vervoerders kunnen wij ook uw tankcontainers met ADR-lading verzorgen.

Container handeling en -opslag:

Mocht uw container op de terminal in de demurrage lopen, dan is het wellicht een goedkoper alternatief om uw containers tussen te stallen in verschillende depots rond Rotterdam of de inland-terminals. Ook hierin zoeken wij graag samen met u naar een passende en betaalbare oplossing.

Lege container handeling

Bij ons bedrijf in Gendt hebben wij de mogelijkheid lege containers te handelen. U kunt hierbij denken aan het omzetten van 2x 20ft op een chassis en het bijzetten van een lege container, maar ook het tijdelijk stallen van lege containers behoort tot de mogelijkheden.

B. Fransen Internationale Transporten