Transport in een reefercontainer

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Als u gekoelde goederen als groenten, fruit, vlees of zuivel moet vervoeren, is een reefercontainer het ideale middel van transport. Deze containers zijn zo ontworpen en geproduceerd dat goederen op de juiste temperatuur blijven. Hierdoor zullen uw goederen tijdens het transport in de reefercontainer niet bederven en hun kwaliteit behouden. B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt is een ervaren en betrouwbare uitvoerder van vervoer in reefercontainers.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Een reefercontainer: ideaal voor het efficiënte transport van uw goederen

Bij ons transportbedrijf staat hoogwaardige kwaliteit voorop. U vindt bij ons dan ook reefercontainers van de beste materialen, zodat de kwaliteit van uw gekoelde goederen de gehele rit uitstekend gewaarborgd blijft. Daarbij zorgen we er voorafgaand aan het transport voor dat de atmosfeer in de reefercontainer juist gereguleerd is. U kunt er dus op vertrouwen dat uw gekoelde goederen op een snelle en efficiënte wijze vervoerd worden.

Vraag direct een offerte bij ons aan

Sinds 1992 helpen wij business-to-businessklanten uit diverse sectoren met het internationaal containertransport van goederen. Wilt u meer weten over ons bedrijf of bent u benieuwd hoe we u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via 06-51378963 of via ons contactformulier. U kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen.