Reefercontainer transport

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Als u gekoelde goederen als groenten, fruit, vlees of zuivel moet vervoeren, is een reefercontainer het ideale middel van transport. Deze containers zijn zo ontworpen en geproduceerd dat goederen op de juiste temperatuur blijven. Hierdoor zullen de goederen tijdens het transport in de reefercontainer niet bederven en hun kwaliteit behouden. B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt, nabij Nijmegen, is een ervaren en betrouwbare uitvoerder van vervoer in reefercontainers.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Een reefercontainer: ideaal om gekoelde goederen snel en efficiënt te vervoeren

Bij B. Fransen Internationale Transporten staat hoogwaardige kwaliteit voorop. We beschikken dan ook over reefercontainers van de beste materialen, zodat de kwaliteit van uw gekoelde goederen de gehele rit uitstekend gewaarborgd blijft. Daarbij zorgen we er voorafgaand aan het transport voor dat de atmosfeer in de reefercontainer juist gereguleerd is. Uw gekoelde goederen worden vervolgens op snelle en efficiënte wijze vervoerd.

Vraag direct een offerte bij ons aan

Sinds 1992 helpen wij business-to-businessklanten uit diverse sectoren met het internationaal containertransport van goederen. Onze klanten waarderen ons om onze snelle en betrouwbare service. Bent u benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op via 06-51378963 of info@bfransen.nl. U kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen.