​Containeropslag

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

B. Fransen Internationale Transporten ontzorgt u volledig tijdens uw transport: van containeropslag tot aan de aankomst op de gewenste bestemming. Ons bedrijf in Gendt heeft jarenlange ervaring met containervervoer en -handling en staat voor een betrouwbare, punctuele en volledige service.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Voor tijdelijke containeropslag schakelt u ons bedrijf in

Ons bedrijf voor goederenvervoer over de weg staat voor complete service en transparante communicatie. Onze missie is om u compleet te ontzorgen in uw transport. Zo weet u precies waar u aan toe bent en laat u met een gerust hart het vervoer van uw kleine of grote goederen aan ons over. Het komt weleens voor dat een container demurrage oploopt of dat u diverse lege containers kwijt moet. Ook dan kunt u bij ons transportbedrijf terecht voor tijdelijke containeropslag. Zo bent u verzekerd van een veilige plek voor uw goederen en containers.

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden

Wilt u de mogelijkheden ontdekken voor een tijdelijke containeropslag van uw goederen? Of heeft u interesse in onze andere diensten als transportservice? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-51378963 of door een bericht te sturen via ons contactformulier. Wij bespreken dan meteen met u wat we voor u kunnen betekenen.