Geconditioneerd vervoer

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Zodra er bijzondere eisen aan transport worden gesteld, gaat het om geconditioneerd vervoer. Transportbedrijf B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt, nabij Nijmegen, is specialist in geconditioneerd vervoer. Wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige containers en de benodigde certificaten om geconditioneerd transport veilig, snel en efficiënt uit te voeren

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Geconditioneerd vervoer van A tot Z geregeld

Er zijn diverse vormen van geconditioneerd vervoer waarvoor u ons kunt inschakelen. Een voorbeeld is het gekoeld transport van levensmiddelen. Bij B. Fransen Internationale Transporten zorgen we er in dit geval voor dat de containers de juiste temperatuur bevatten, zodat de goederen niet bederven en hun kwaliteit behouden. Ook ADR-transport, oftewel het transport van gevaarlijke goederen, behoort tot geconditioneerd vervoer en onze expertise. Hiervoor hebben we de juiste containers en certificaten tot onze beschikking. In combinatie met onze expertise en transparante communicatie maakt dit ons een betrouwbaar uitvoeder van geconditioneerd containertransport.

Neem direct contact met ons op

Bent u benieuwd welke oplossingen wij voor uw containertransportvraag aanbieden? Neem dan direct contact met ons op. U bereikt ons telefonisch op 06-51378963 of per e-mail op info@bfransen.nl. Ook heeft u de mogelijkheid om ons contactformulier in te vullen om direct een offerte bij ons aan te vragen. Wij staan graag voor u klaar.