Gekoeld containertransport

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Bederfelijke goederen, zoals groenten, fruit, vlees en zuivel, worden het best vervoerd middels gekoeld containertransport. Op deze manier blijven de goederen gekoeld en blijft de kwaliteit van de producten behouden. Bent u op zoek naar een expert in gekoeld containertransport? Dan rekent u op de expertise van B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Uw goederen snel en efficiënt vervoerd met gekoeld containertransport

Gekoeld containertransport is een vorm van geconditioneerd vervoer. B. Fransen Internationale Transporten beschikt over de juiste transportmiddelen, zoals reefercontainers, om bederfelijke goederen snel, veilig en efficiënt te vervoeren. Hierdoor is de kwaliteit van de goederen bij aankomst even hoog als bij vertrek, waar u uw goederen ook naartoe wilt laten transporteren. Samen bekijken we om welke goederen het gaat en stellen vervolgens de juiste temperatuur in. Deze werkwijze maakt ons een betrouwbaar transportbedrijf, al sinds 1992.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Voor elke hulpvraag wat betreft gekoeld containertransport bieden wij een oplossing op maat aan. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van containertransport? Neem dan direct contact met ons op via 06-51378963 of stuur een e-mail naar info@bfransen.nl. U kunt ook heel eenvoudig een offerte bij ons aanvragen. Zo heeft u de mogelijkheden die wij u aanbieden op het gebied van gekoeld transport overzichtelijk.