ADR-transport

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

ADR-transport, oftewel het vervoer van gevaarlijke stoffen, laat u het best over aan een transportspecialist. Hier zijn immers de juiste transportmiddelen en de benodigde vergunningen en ontheffingen voor nodig. In dit geval voert B. Fransen Internationale Transporten uit Gendt de transportklus graag voor u uit. Al sinds 1992 zijn wij de betrouwbare transportpartner voor vele business-to-businessklanten uit heel het land.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Het vervoer van gevaarlijke stoffen laat u over aan een specialist in ADR-transport

ADR is een afkorting van de Franse benaming van het Europese bedrag voor het internationaal vervoer van gevaarlijke stoffen over wegen. B. Fransen Internationale Transporten beschikt over de juiste vergunningen en ontheffingen om ADR-transport uit te mogen voeren. We bezitten bovendien de juiste transportmiddelen, zoals tankcontainers, voor het vervoer van chemicaliën. U ben er bij ons transportbedrijf altijd van verzekerd dat veiligheid te allen tijde voorop staat als het aankomt op het vervoer van gevaarlijke stoffen.

Neem direct contact met ons op

Het is begrijpelijk dat u, in het geval van ADR-transport, met een betrouwbare transportpartner in zee gaat. In dit geval rekent u op de hoogwaardige transportservice van B. Fransen Internationale Transporten. Onze klanten roemen ons al jaren om onze betrouwbare en snelle werkwijze en blijven bij ons terugkeren. Wilt u weten wat wij als expert in internationaal transport voor u kunnen betekenen? Bel dan naar 06-51378963 of stuur ons een bericht via ons contactformulier en we staan u graag te woord. U kunt ook direct een offerte bij ons aanvragen, zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden die wij u aanbieden op het gebied van ADR transport.

B. Fransen Internationale Transporten