Internationaal transportbedrijf

Vele jaren ervaring in het transport

Goed opgeleid personeel

Wij helpen u met het transport van A tot Z

Als internationaal transportbedrijf realiseren wij al jarenlang veilige en betrouwbare transporten naar het buitenland. Wij zijn specialist in diverse soorten containervervoer en vervoeren uw goederen in bijvoorbeeld zeecontainers, tankcontainers of reefercontainers. Door deze uitgebreide mogelijkheden helpen we u met verschillende soorten transport naar het buitenland. Heeft u een klus voor een internationaal transportbedrijf? Maak dan kennis met B. Fransen Internationale Transporten!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Vraag uw offerte aan Neem contact op

Ontdek de uitgebreide service van ons internationaal transportbedrijf

Ons internationaal transport bedrijf is gevestigd in Gendt, vlak bij Nijmegen, en heeft jarenlange ervaring in goederenvervoer over de weg. Voor uw transport naar het buitenland kunt u daarom rekenen op een uitgebreide service en dienstverlening. Wij staan namelijk voor een betrouwbaar, punctueel en efficiënt transport van zowel kleine als grote goederen, en zijn altijd transparant in onze communicatie. Zo weet u tijdens het gehele proces waar u aan toe bent en wat u van ons kunt verwachten. Wij ontzien u daarnaast volledig: van de containeropslag tot aan de aankomst op de gewenste bestemming staan wij voor u klaar. Ook kunt u bij ons terecht voor bijzonder transport naar het buitenland, zoals ADR-transport of geconditioneerd vervoer. Ontdek alle mogelijkheden voor uw goederen zelf!

Neem contact op met onze medewerkers voor uw transport naar het buitenland

Wilt u gebruikmaken van de diensten van ons internationaal transportbedrijf? Neem dan contact met ons op om uw aanvraag te bespreken of vrijblijvend een offerte aan te vragen. Zo weet u direct wat onze transporteurs of charters voor u kunnen betekenen. We zijn telefonisch te bereiken via 06-51378963 of per e-mail via info@bfransen.nl.